office@kfk.net.ua

+38 (097) 295-90-80; +38 (066) 156-81-11;+38 (063) 965-16-57 

 

Впевненість у кожному кілометрі

Shaanxi Automobile Group Co., Ltd.

 

Компанія Shaanxi Automobile Group Co., Ltd. була заснована в 1968 році. З моменту заснування вона завжди пам’ятала про свою початкову місію — створювати досконалість і служити країні, і розгорнула два великих промислових центри в Сіані та Баоцзі. Shaanxi Automobile Group Commercial Vehicle Co., Ltd. є філією Shaanxi Automobile Group Co., Ltd. зі штаб-квартирою у Caijiapo, місто Баодзі, провінція Шеньсі. Це базове підприємство з дослідження та розробки транспортних засобів, виробництва та продажів.

Компанія дотримується корпоративної культури наполегливості, інновацій, швидкості та прагнення до першокласності, бере на себе місію створення хороших автомобілів для користувачів  і прагне стати першокласним постачальником транспортних засобів. Будучи базою індустрії цифрових і інтелектуальних комерційних автомобілів у північно-західному регіоні, яка об’єднує дослідження та розробки продукції, тестування, виробництва та маркетингу, а також післяпродажне обслуговування, вона має виробничу потужність у 200 000 комплектних автомобілів Shaanxi.

Основною продукцією є середні та важкі вантажівки, легкі вантажівки. Користувачі комерційних автомобілів Shaanxi Automobile знаходяться в усіх провінціях і містах по всій країні. Її продукція експортується в Західну Азію, Південно-Східну Азію, Східну Європу, Африку. Центральна та Південна Америка та інші регіони.

Shaanxi Automobile Commercial Vehicles є прикладом корпоративної соціальної відповідальності, активно практикує екологічні, низьковуглецеві та високоякісні розробки та веде галузь до високоякісного та взаємовигідного розвитку. У 2019 році його було включено до національного списку «Дві сотні підприємств» і виграло такі почесні звання, як «Національний демонстраційний підрозділ корпоративної культури», «Національний модельний будинок робітників», «Національний першотравневий трудовий сертифікат», «Національний конкурс на кубок Анькан». Підрозділ-переможець і Національна нагорода за якість машинобудівної промисловості.

22 квітня 2020 року Генеральний секретар Сі Цзіньпін проінспектував Shaanxi Automobile і дав важливі вказівки щодо розробки «нових моделей, нових бізнес-форматів, нових технологій і нових продуктів», що відкриває нову главу у високоякісному розвитку компанії.