office@kfk.net.ua

+38 (097) 295-90-80; +38 (066) 156-81-11;+38 (063) 965-16-57 

 

Впевненість у кожному кілометрі

Премиум фильтры CREATEK

  Сучасний автомобіль – багатоступеневий комплекс взаємопов'язаних вузлів. Паливні, повітряні, масляні та гідравлічні магістралі вимагають бездоганної чистоти, де сторонні домішки не просто небажані, але неприпустимі. Потрапляючі в магістралі пил, іржа, волога або агресивні хімкомпоненти здатні значно знизити експлуатаційні можливості машини і навіть викликати трагічні наслідки. Для гарантованого очищення робочих середовищ треба застосовувати якісні фільтри, які у своїй структурі концентрують тверді частинки, молекули води, жирів і важких металів.

    Залежно від тонкості очищення та виду рідини, що очищаються, фільтруючі елементи виконуються фільтрувального паперу. Важливо, щоб кожен автомобільний фільтр використовувався в межах заданого паспортного ресурсу і своєчасно замінювався.

   Підбір відповідного автомобільного фільтра для конкретної моделі автомобіля HOWO, FAW, CAMС, SHACMAN, пов'язаний з ризиком придбання виробу сумнівного походження. Дешевизна, що здається, тут призводить до подальших витрат на позапланові ТО і нові запчастини.

   Фільтри CREATEK виготовляються з матеріалів, сертифікованих за вищими міжнародними стандартами, а кожна партія таких проходить лабораторне тестування. Витрати на фільтри CREATEK при постійній регламентній заміні непорівнянні з значними витратами на екстрене техобслуговування забрудненої системи.

   Пам'ятайте, що використання дешевих замінників може закінчитися більшою витратою, ніж ви планували. На перший погляд, фільтри практично не відрізняються, тільки в момент їх поглиблення, можна побачити значні відмінності фільтрів CREATEK від дешевого аналога. CREATEK використовує більшу кількість матеріалів, завдяки чому їх продукція може краще і довше працювати.

  Наша компанія є офіційним прадставником преміум виробника CREATEK, має офіційні прямі контракти та самий великий асортимент продукції CREATEK в Укаїні.